Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels Beeld © Tom Cornelissen

Hier verbleven Kaj en Nicolette tijdens opnames Expeditie Robinson

27 september 2021 17:03

Presentatoren Nicolette Kluijver (36) en Kaj Gorgels (31) zijn momenteel elke donderdag- en zondagavond op de buis met survivalprogramma 'Expeditie Robinson'. En hoewel de kandidaten van het programma moeten zien te overleven op koude, onbewoonde eilanden, hadden Kaj en Nicolette het iets beter voor elkaar. Alhoewel...

"Klein maar fijn, en een heerlijk, prima bed voor na al die uren"

"Heel vaak zeggen mensen: 'Wat heerlijk dat je Robinson presenteert, want dan zie je vast in een vijf sterren-resort en de hele dag cocktails te drinken aan het zwembad.' Maar dat is niet helemaal waar", vertelt Nicolette in onderstaande video. Daarin showt de presentatrice vervolgens de kamer waar ze tijdens de opnames enkele weken verblijft: "Klein maar fijn, en een heerlijk, prima bed voor na al die uren." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John de Bever stuurt publiekslieveling naar huis in Expeditie Robinson

Inmiddels is het survivalprogramma alweer een tijdje aan de gang. De eerste afvaller was presentator Dennis Schouten. Hij besloot te stoppen met zijn expeditie omdat hij door de omstandigheden weer verschijnselen kreeg die veel op zijn TIA van enkele jaren geleden leken. In de video hieronder vertelt hij er meer over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loiza over Expeditie Robinson: 'Helemaal niet zo rooskleurig'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!