Beeld © ANP

Zó ziet de dochter van Erik de Vogel en Caroline de Bruijn eruit

27 september 2021 19:39

Er zijn maar weinig acteurs en actrices die zo goed de tijd hebben doorstaan als Erik de Vogel (60) en Caroline de Bruijn (59). De twee houden fans van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ al 22 jaar aan de buis gekluisterd met hun personages Ludo en Janine, maar wat niet veel mensen weten is dat ze ook een dochter hebben die sprekend op hun lijkt.

De vonk tussen Caroline en Erik sloeg 22 jaar geleden over op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Erik was destijds nog getrouwd en had twee jonge kinderen, dochter Alix en zoon Vince uit zijn toenmalige huwelijk. Erik nam destijds het moeilijke besluit om zijn vrouw te verlaten. De liefde tussen Erik en Caroline bleek sterk genoeg te zijn, want vandaag de dag zijn ze nog steeds samen en kunnen ze nog steeds geen genoeg van elkaar krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Erik de Vogel moest scènes met Uccello grotendeels improviseren

In 2000 kregen ze samen een dochter genaamd Solane. Het meisje blijft de knappe looks van haar vader en moeder te hebben geërfd en is een echt plaatje om te zien! En ze blijkt een echte beauty & the brains te zijn, want in haar Instagram bio staat dat ze rechten studeert. 

 

Erik de Vogel moet af en toe best ver gaan voor zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Sommige dingen die hij heeft gedaan zou hij vandaag de dag nooit meer doen:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Goede Tijden, Zomer Tijden: was Caroline De Bruijn stoned tijdens opnames GTST?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!