Britney Spears Beeld © Getty Images

Fans zetten vraagtekens bij nieuwe documentaire Britney Spears

28 september 2021 02:17

De reactie van Britney Spears (39) op de nieuwe documentaire over haar strijd tegen haar vader heeft vraagtekens gezet bij haar fans. De zangeres liet haar volgers maandag in eerste instantie op Instagram weten dat wat zij te horen krijgen in 'Controlling Britney Spears' niet waar is. Later verwijderde ze die bewering echter uit haar reactie.

"Ik vind het vervelend om te zeggen, maar veel van wat je hoort is niet waar"

Volgens Us Magazine schreef Britney eerst: 'Het is echt gek mensen... Ik heb een stukje van de nieuwste documentaire gekeken en ik vind het vervelend om te zeggen, maar veel van wat je hoort is niet waar.' Daarna vertelt ze dat ze zichzelf graag afsluit van alle drama en het verleden wil laten rusten. Dat gedeelte is blijven staan, maar de eerste zin in de post werd later aangepast. Toen stond er: 'Het is echt gek mensen... Ik heb een stukje van de nieuwste documentaire gekeken en ik moet zeggen dat ik me vaak achter mijn oren heb gekrabd.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verloofde niet te spreken over docu's over Britney Spears

Mogelijk heeft die wijziging iets te maken met een actie van haar advocaat Mathew Rosengart, die maandag juist op basis van de documentaire nieuwe rechtbankdocumenten inleverde met het verzoek vader Jamie Spears zo snel mogelijk te ontslaan als toezichthouder van de curatele van Britney. In Controlling Britney Spears wordt onder meer beweerd dat Jamie Spears geluidsopnameapparatuur in de slaapkamer van zijn dochter liet plaatsen en dat haar 'security' mee kon kijken met alles wat ze op haar telefoon deed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Britney Spears staat niet achter nieuwe Netflix-docu'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!