Beeld © ANP

Will Smith over niet-monogaam huwelijk: 'Mooiste blijk van liefde'

28 september 2021 03:46

Will Smith (53) en zijn vrouw Jada Pinkett-Smith (50) hebben op een bepaald punt in hun huwelijk besloten niet meer monogaam te zijn. Dat werkt voor hen, maar de acteur zegt in een interview met 'GQ' dat hij dat niet iedereen aanraadt.

"Ik zeg niet dat iedereen dat moet doen"

"Jada heeft nooit geloofd in een traditioneel huwelijk. Zij had familieleden met een onconventionele relatie, dus zij is ermee opgegroeid. Dat was heel anders dan hoe ik opgegroeid ben", vertelt Will. "Wij hebben veel diepe gesprekken gehad over wat perfectie is in een relatie. Wat is een perfecte manier om met elkaar om te gaan? Voor een groot deel van onze relatie kozen we daarbij voor monogamie, ook al zagen we dat nooit als enige optie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Pinkett Smith: 'Ik had een relatie met August Alsina'

Later hebben ze een andere koers ingezet. "We hebben elkaar vertrouwen en vrijheid gegeven, met het idee dat iedereen zijn eigen weg moet vinden. Voor ons kan het huwelijk geen gevangenis zijn. En ik zeg niet dat iedereen dat moet doen. Ik zeg niet dat iemand dat moet doen. Maar de ervaring die die vrijheid en onvoorwaardelijke steun mij geeft, is voor mij de mooiste blijk van liefde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Pinkett Smith scheert na moeilijke jaren hoofd kaal

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!