Drew Barrymore Beeld © Getty Images

Drew Barrymore is 'grootste fan' van nieuwe vrouw ex-man

28 september 2021 04:49

Will Kopelman (43) is vorige maand opnieuw getrouwd en zijn ex-vrouw Drew Barrymore (46) is daar dolgelukkig mee. De actrice noemt de nieuwe stiefmoeder van haar twee dochters in podcast 'Armchair Expert' zelfs 'een lot uit de loterij'.

"Ze weet dat ik haar grootste fan ben, maar ik probeer ze wat ruimte te geven"

Toen haar ex-man ter sprake kwam, vertelde Drew: "Hij is net opnieuw getrouwd met de geweldigste vrouw. Een ongelooflijke vrouw, Allie. Ik prijs me gelukkig dat er zo'n mooi mens in ons leven is bijgekomen."

De presentatrice laat weten dat ze zich moet inhouden om niet beste vriendinnen met de nieuwe vrouw van haar ex te willen worden. "Ze weet dat ik haar grootste fan ben, maar ik probeer ze wat ruimte te geven", lacht ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drew Barrymore kijkt met spijt terug op samenwerking Woody Allen

Drew en Will trouwden in 2012 en gingen vier jaar later uit elkaar. Hun dochters Olive en Frankie zijn nu 9 en 7 jaar oud. "Het was zo mooi dat ze in Wills leven kwam en mijn dochters zo goed leerde kennen. Ze zag gelijk al het mooie en al het minder mooie en koos voor hem", aldus Drew, die zegt geregeld met het stel op te trekken. "We hebben etentjes met de kinderen, en verjaardagen. We gaan misschien nog op een tripje met z'n allen. We proberen hier onze weg in te vinden, langzaam en respectvol naar elkaar toe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drew Barrymore kijkt terug op periode in psychiatrische kliniek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!