Beeld © ANP

Gert Verhulst: 'Als Ellen had gewild liep er nu klein Verhulstje rond'

28 september 2021 15:33

Gert Verhulst (53) weet het zeker: met zijn vrouw Ellen (43) wordt hij oud. Kinderen willen de twee niet, maar als hij door de Belgische 'Story' daarnaar wordt gevraagd, vertelt hij dat er wel een 'klein Verhulstje' rond zou lopen als Ellen daar oren naar had.

"Of er nog kinderen komen? Nee, daar is het nu wat te laat voor"

Hun levens passen naar eigen zeggen perfect bij elkaar, ruzie hebben ze zelden en zijn kinderen heeft zij sinds dag één in haar hart gesloten: het huwelijk tussen Gert en Ellen is er één voor in de boeken. Maar hoe goed Ellen ook is met Viktor en Marie, Gerts kinderen uit een eerdere relatie, zelf heeft ze niet de behoefte om er een op de wereld te zetten.

"Of er nog kinderen komen? Nee, daar is het nu wat te laat voor", vertelt Gert in het interview. "Ellen heeft nooit een kinderwens gehad. Had ze nog wel een kindje gewild, dan liep er hier nu nog een klein Verhulstje rond. Als je samen bent met een jongere vrouw en ze voelt die drang om een kind op de wereld te zetten, mag je haar dat niet ontnemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst nog steeds verliefd: 'Ellen is mijn droomvrouw'

Geen kleine Verhulstjes dus, maar dat maakt Gert niet uit. In Ellen heeft hij een vrouw voor het leven gevonden. "Zij is het beste wat me ooit is overkomen en ik wil voor altijd bij haar blijven. Ellen is mijn droomvrouw en ze is nog knap ook. Ze steunt me in alles wat ik doe en vertrouwt me volledig."

Dat ze inderdaad vrijwel nooit in onmin leven en zo goed met elkaar zijn, is voor de Nederlandse kijker te zien in hun reallifesoap De Verhulstjes. De serie is al te zien bij Videoland en vanaf 19 november elke vrijdag om 20.30 uur bij RTL 5. Eerder gaven ze ons ook al een inkijkje in hun privéleven:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gert Verhulst deelt onherkenbare foto na ooglidoperatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!