Beeld © Instagram @ashleytisdale

Ashley Tisdale open over worstelingen als nieuwe moeder

28 september 2021 19:15

Het opvoeden van dochtertje Jupiter te midden van een pandemie is volgens Ashley Tisdale (36) geen kinderspel. De 'High School Musical'-ster beviel afgelopen maart van haar eerst kindje, maar onthult via een openhartige en emotionele post op Instagram te worstelen met het ouderschap.

"Ik ben niet perfect en dat is oké"

Volgens de Disney-ster is voor de eerste keer moeder worden 'enorm overweldigend'. En waar ze normaal haar Instagram gebruikt om alleen de vrolijke momenten in haar leven te delen, gebruikt ze haar platform nu om een andere kant van zichzelf te laten zien. Ze schrijft: 'Ik wilde dit plaatsen omdat ik denk dat het belangrijk is om de delen te laten zien die we niet zo vaak tonen.' Op de bijgevoegde foto is de actrice met betraande wangen te zien in bad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashley Tisdale weer op zoek naar zichzelf na geboorte kindje

Ze voegt eraan toe: 'Voor iemand die worstelt met geestelijke gezondheid zijn er dagen dat ik me niet geweldig voel omdat ik mijn lichaam niet herken (...) Ik heb altijd het gevoel dat het beter zou kunnen. … Dus ik huilde en ik stond mezelf toe om te huilen omdat het niet altijd gemakkelijk is. Ik ben niet perfect en dat is oké. Maar ik doe mijn best en dat is alles wat ik kan doen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashley Tisdale is bevallen van een dochter

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!