Beeld © Getty Images

Amber uit Teen Mom stuurt dochter hartverscheurende video: ‘Sorry’

30 september 2021 11:41

Dat Amber Portwood (31) en haar dochter Leah (12) niet meer op goede voet met elkaar staan, is de fans van 'Teen Mom' niet ontgaan. In één van de nieuwste afleveringen van de serie is te zien dat Amber haar best doet om het weer goed te maken met haar dochter. In een videoboodschap laat ze huilend weten dat ze spijt heeft van wat ze heeft gedaan.

"Ik weet niet of ik haar kan vergeven, zeker niet nu"

Tijdens de aflevering laat Amber weten dat ze haar dochter al een paar maanden niet heeft gesproken. "Ik wilde dat het co-ouderschap goed zou gaan en ik dacht dat dit ook het geval was totdat het ineens heel raar werd", zo vertelt ze aan een producer. "Leah ging zich ineens vreemd gedragen en keerde zich tegen mij."

Amber probeerde Leah daarom wat meer ruimte te geven, maar is niet van plan om ooit hun relatie op te geven. "Leah is mijn dochter. Dit is niet hoe zij is. Zij zou me nooit zo negeren. Zelfs al zou ik de verantwoordelijkheid nemen over alles wat er ooit fout is gegaan, dan heb ik alsnog het gevoel dat het nooit genoeg zal zijn. Het enige wat ik kan doen is sorry zeggen en verder gaan. Ik kan het niet toestaan dat ze dingen over mij denkt die niet waar zijn, want ik ben haar moeder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber uit Teen Mom in tranen: 'Ik wil gewoon mijn dochter terug'

Amber besluit daarom om een videoboodschap voor Leah op te nemen waarin ze een brief voor haar voorleest. "Voor mijn prachtige dochter", zo begint ze met tranen in haar ogen. "Ik ben zo trots op de jonge vrouw die je bent geworden. Ik weet dat ik belangrijke momenten in je leven heb gemist, momenten die een moeder niet mag missen. Maar op dat moment was ik nog zoekende in mijn eigen leven. Het spijt me dat ik dingen heb gedaan die ons uit elkaar hebben gedreven. Ik heb je nooit pijn willen doen en ik denk elke dag aan je. Ik hou voor altijd van je en je bent mijn hart, ongeacht wat er gebeurt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom Amber besluit studie te gaan doen na ruzie met Leah

Amber liet Gary, de vader van Leah, van tevoren weten dat ze een boodschap voor haar had opgenomen. Leah liet daarop weten dat ze de video graag met Gary wilde bekijken. Na het zien van de boodschap weet Leah niet wat ze moet zeggen. "We hebben natuurlijk ook goede herinneringen met elkaar. Maar ik weet niet zeker of het huilen nep was. Dus ik weet gewoon niet echt wat ik ervan moet denken. Ik weet niet of ik haar kan vergeven, zeker niet nu."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber uit Teen Mom snoeihard over relatie dochter met stiefmoeder

Als Gary haar vraagt wat ze niet kan vergeven, wijst Leah naar video’s op social media waarin haar moeder slechte dingen zegt over Kristina, de stiefmoeder van Leah. "Dat heeft niks te maken met de relatie met je moeder", zegt Gary. "Je moeder houdt echt van je."

De jonge Leah blijft echter bij haar standpunt. "Maar ik hou van Kristina en mijn moeder heeft iemand van wie ik hou pijn proberen te doen. Ik kan niet van iemand houden die andere mensen pijn doet", besluit ze.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!