Fajah Lourens en vriend Bart Beeld © Instagram @fayaofficial

Fajah Lourens gaat 100% voor nieuwe liefde Bart: 'Dit is hem'

3 oktober 2021 13:39

Als Fajah Lourens (40) zich iets in haar hoofd haalt, dan gaat ze er ook voor de volle 100 procent voor. Ook in de liefde. De afgelopen jaren heeft de fitnessgoeroe aardig wat mannen versleten, maar het lijkt erop dat haar nieuwe liefde Bart een blijvertje is. "We hebben echt voor elkaar gekozen", vertelt ze in 'Panorama'.

"Negen van de tien dingen zijn gewoon perfect in onze relatie"

Waarom de vorige mannen geen blijvertjes waren? Dat heeft volgens Fajah meerdere oorzaken. Eén daarvan is dat ze zelf niet helemaal in balans was. "Ik geloof dat als je zelf niet helemaal evenwichtig bent, je mensen aantrekt die dat ook niet zijn. Je bent namelijk vaak een spiegel voor elkaar in een relatie", aldus de voedingsadviseur. 

Een andere reden kan zijn dat ze zelf uit een niet zo hechte familie komt. Fajah vertelt in het blad: "Mijn echte vader was er niet en ik heb drie verschillende stiefvaders gehad." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens voelt druk om superfit te zijn door Killer Body-producten

Die geschiedenis herhaalt zich nu een beetje, zegt ze. Zo is de vader van haar dochter Irem (20) allang uit beeld verdwenen, en overleed de vader van haar zoon Shai (14) in 2017. "Ik heb geen vader gehad, ik moest veel zelf doen en heb een groot overlevingsinstinct ontwikkeld", legt ze uit. "Daar kunnen mannen in mijn leven soms niet zo goed tegen, dat ik zo sterk ben. Ze voelen zich heel vaak klein naast mij. Ik moet leren om wat vrouwelijker te worden."

De voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice heeft zelf ook nog wel een paar puntjes waar ze op afknapt. Met stip op nummer één staan mannen die op een gegeven moment 'klein' worden. "Het is heel moeilijk om man te blijven naast mij. Ik straal voortdurend uit: ik ben zelfstandig, ik heb jou niet nodig, ik zorg voor mijn hele familie. Veel mannen worden daar onzeker van of raken zichzelf kwijt. En dat vind ik ook onaantrekkelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Fajah Lourens gevloerd door voedselvergiftiging in Afrika

Daar heeft Bart volgens haar geen last van. "Bart zegt dat ik de meest vrouwelijke vrouw ben en dat het hem nul moeite kost om mijn man te zijn", vertelt een verliefde Fajah. "Ik kies er nu voor om voor de volle honderd procent voor Bart te gaan, want negen van de tien dingen zijn gewoon perfect in onze relatie. (...) Nu heb ik tegen mezelf gezegd: Fajah, je hebt gekozen. Dit is hem. Dat geeft me heel veel rust, er is een last van mijn schouders gevallen. We hebben voor elkaar gekozen en gaan helemaal voor elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens is 40 jaar: zó werd ze bekend en bleef ze in de picture

RTL Boulevard sprak onlangs nog met Fajah. Niet over haar nieuwe vlam, maar het coronabeleid. Als het aan Fajah ligt moet het afgelopen zijn met het aan banden leggen van de vrijheid.

Fajah Lourens tegen testbeleid: 'Net zo besmettelijk als de rest'

04:31

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!