Meilandjes Beeld © ANP

Vader Claire zoekt contact met Maxime Meiland 'uit jaloezie'

30 september 2021 20:02

Sinds de komst van dochtertje Vivé kan Maxime Meiland (25) eindelijk weer 'wijnen, wijnen, wijnen'. Waar de Meiland-telg deze keer op de steun van haar vriend Leroy Molkenboer (30) kon rekenen, was dat tijdens haar eerste zwangerschap wel even anders. Hoewel Maxime lange tijd geen contact had met de vader van de kleine Claire (4), vertelt ze nu in '&C' dat haar ex haar weer regelmatig berichtjes stuurt.

"Elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen"

De kersverse mama heeft er nooit een geheim van gemaakt dat haar ex geen rol speelt in het leven van dochtertje Claire. Hij wilde destijds namelijk niet dat de toen 21-jarige Maxime het kindje hield. Toch hebben ze nu weer contact, zo onthult de realityster in het blad. "Hij appt sinds kort weleens, maar dan denk ik vaak: nu even niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland deelt bijzonder zoet moment met dochter Vivé

Volgens Maxime begon het toen Leroy in beeld kwam en heeft het alles met jaloezie te maken. Ze vertelt: "Ik vind het zo zielig voor Leroy, want elke keer dat Jaap appt, staan de tranen bij Leroy in de ogen. Hij is bang dat als Jaap eenmaal weer in beeld komt, Claire bij ons wordt weggehaald."

Toch vindt Maxime het een lastige situatie, want ze wil Claire ook niet haar vader ontnemen. "Claire is nog zo klein, als ze dan ook nog die hele andere familie erbij krijgt...", vult zus Montana haar aan. "Veel te ingewikkeld voor dat meisje", aldus Martien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien tot tranen geroerd door plots bezoek in Chateau Meiland

Maxime en Leroy zijn inmiddels ruim een jaar samen. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, waar Leroy als cameraman werkte. In het nieuwe seizoen van de SBS6-realityserie maakt Leroy ook zijn opwachting voor de camera.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!