Erica Meiland Beeld © ANP

Erica Meiland vertelt hoe het nu écht zit tussen haar en Sander

03 oktober 2021 13:40

Even leek het erop dat er geproost kon worden op een nieuw liefdeskoppel, maar de romance tussen Erica Renkema (56) en Sander van Betten (60) ging net zo snel over als 'ie begon. Hoewel de trouwe 'Chateau Meiland'-kijkers konden meegenieten van het prille liefdesgeluk, onthult Erica in '&C' dat er nooit sprake was van een relatie.

"Ik vind het pas een relatie als je ook met elkaar zoent en sekst"

Als aan Erica en Martien wordt gevraagd of ze momenteel met iemand aan het daten zijn, luidt het antwoord: nee. Een tijdje terug is de voormalig kasteelheer wel eens wat gaan eten met Danny van Married at First Sight, maar volgens Martien was dat puur om de aandacht weg te halen bij Erica. Hij vertelt: "Die had toen dat gedoe met die Sander van Betten, die man die zei dat hij een relatie met haar had terwijl dat helemaal niet waar was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Martien krijgt ook Erica Meiland een eigen biografie

"Hij vindt het een relatie als je elkaar leert kennen, ik vind het pas een relatie als je ook met elkaar zoent en sekst", aldus Erica.

Sander kwam sowieso al in opspraak door zijn 'relatie' met Erica. Volgens sommigen deed hij er alles aan om bekend te worden, zoals te zien is in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dít is de nieuwe miljoenenvilla van Martien en Erica Meiland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!