Britney Spears Beeld © Getty Images

Britney Spears betrapt op pijnlijke Photoshop-fail van naaktfoto

1 oktober 2021 03:03

Britney Spears (39) geniet samen met haar verloofde Sam Asghari van een zonnige vakantie in een tropisch oord en trakteerde haar volgers op sociale media op een aantal onthullende kiekjes. De zangeres postte meerdere foto's waarop ze naakt te zien is en haar borsten en billen door een bloemetjes-emoji worden afgeschermd.

"Britney, je bent vrij en ik snap helemaal dat je je letterlijk bloot wilt geven maar een kleine cursus photoshop zou niet verkeerd zijn''

Hoewel veel fans zeggen blij voor haar te zijn, zet een aantal andere fans een kritische kanttekening. De zangeres zou de foto's behoorlijk gephotoshopt hebben, wat resulteert in een totaal vervormde badkuip waar ze voor poseert. "Britney, je bent vrij en ik snap helemaal dat je je letterlijk bloot wilt geven maar een kleine cursus photoshop zou niet verkeerd zijn. Dit is zo overduidelijk, het neemt alle glorie van je moment weg," reageert een volger. Een ander zegt: "Oef....dit is echt heel slecht gedaan. En waarom? Dit is toch helemaal niet nodig, je bent prachtig zoals je bent. Ga van je vrijheid genieten en maak je geen zorgen om je lichaam, wij houden van je."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Britney barstte in tranen uit na uitspraak'

Britney liet in een andere post weten, waarin ze een vakantiefilmpje plaatste, dat ze de uitspraak van de rechter nog steeds aan het vieren is. Ze is samen met Sam te zien op een boot en topless zwemmend in de Stille Oceaan. Waar ze zich precies bevindt is niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vriend Britney Spears blij met uitspraak rechter: 'Free Britney!'

Deze week kreeg de zangeres te horen dat haar vader na dertien jaar ontzet wordt uit zijn rol als toezichthouder.

Na ruim 10 jaar is Britney Spears bevrijd van haar vader

09:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!