Cardi B Beeld © ANP

Cardi B ontkent plastisch chirurgische ingreep na bevalling

1 oktober 2021 04:17

De bevalling van het tweede kind dat Cardi B (28) kreeg met echtgenoot Offset (29) is niet zonder complicaties verlopen. In een Instagram Story ging de rapper in op het feit dat fans haar complimenteren om haar strakke figuurtje, dat ze ogenschijnlijk snel heeft teruggekregen na de geboorte van haar zoon. Fans vragen zich af ze een 'tummy tuck' heeft gehad, oftewel een cosmetische ingreep aan haar buik.

''Nou, ik kan jullie zeggen dat je vlak na een bevalling überhaupt geen operatie mag ondergaan''

"Iedereen vraagt me: 'Cardi, wat heb je gedaan? Heb je een liposuctie gehad, een tummy tuck? Wat is je geheim? Nou, ik kan jullie zeggen dat je vlak na een bevalling überhaupt geen operatie mag ondergaan, wat dus ook niet het geval is", schrijft Cardi. "Maar ik heb zoveel bloed verloren tijdens de bevalling, niet normaal. Op een dag zal ik jullie alles vertellen over deze 'crazy-ass delivery'."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Babygeluk: Cardi B bevallen van tweede kindje

De rapper bekende wel geoefend te hebben op een aantal fotoposities waarbij haar overtollige huid en uitgezakte buik verdoezeld worden. Ook raadde ze volgers aan hun tijd te nemen na een bevalling: "Fuck it, neem je fucking tijd. Het is zo zwaar als je kinderen hebt, zeker als je net opnieuw bevallen bent."

Cardi and Offset hebben samen al een 3-jarige dochter, genaamd Kulture. Uit eerdere relaties heeft Offset al dochter Kalea (6) en zonen Kody (6) en Jordan (11).

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!