Britney Spears Beeld © ANP

Bryan Spears is blij voor zijn zus Britney

1 oktober 2021 05:00

Bryan Spears (44), de oudere broer van Britney (39), werd vlak nadat rechter Penny had bepaald vader Jamie uit zijn rol als toezichthouder te zetten achtervolgd en ondervraagd door een aantal fotografen. Op de vraag wat hij van de uitspraak vond reageerde hij niet, maar zei daarna wel 'altijd blij voor Britney te zijn'. Dit meldt Page Six.

Bryan wandelde met zijn vriendin Amber Lynn Conklin in het plaatsje Thousand Oaks in Californië, toen hij werd overrompeld door de pers. Conklin liet weten dat haar vriend 'erg blij is voor Britney en Sam met hun verloving'. Waarop Bryan antwoordde dat Britneys geluk altijd belangrijk is voor hem.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Britney Spears betrapt op pijnlijke Photoshop-fail van naaktfoto

Fans zetten grote vraagtekens bij Bryans rol in het curatorschap. Volgens hen heeft hij, net als moeder Lynne en zusje Jamie Lynn, weinig tot niets gedaan voor Britney om uit haar benarde situatie te komen. Sterker nog, ze betichten hem ervan ook jarenlang financieel geprofiteerd te hebben van zijn zus .

In juli 2020 liet hij aan de podcast As NOT Seen on TV weten: "Het is duidelijk dat er in het begin absolute noodzaak was om een toezichthouder aan te stellen. Nu zijn er wat aanpassingen gemaakt en kunnen we alleen maar hopen op het beste. Voor de familie is dit het beste besluit geweest en mijn vader heeft gedaan wat hij kon, gezien de situatie. Het gaat niet alleen maar om de persoon die op het podium staat, maar om de opoffering die een hele familie maakt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vriend Britney Spears blij met uitspraak rechter: 'Free Britney!'

In juni liet Britney tijdens een van de hoorzittingen weten haar hele familie te willen aanklagen zodra het curatorschap wordt opgeheven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!