OG3NE Beeld © ANP

OG3NE touren door Nederland met twee verschillende shows

01 oktober 2021 09:47

OG3NE tourt vanaf vrijdag weer door het land. De zangeressen staan tot en met eind mei met zowel de Sweet Harmony Tour als Samen Uit Samen Thuis in ruim zestig Nederlandse theaters.

Het eerste optreden van de Sweet Harmony Tour vindt vrijdag plaats in Winschoten. Daarna worden onder meer de Flint in Amersfoort, Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, Martiniplaza in Groningen, AFAS Circustheater in Den Haag en het Atlas Theater in Emmen aangedaan. Met de voorstelling vervolgen de drie zussen hun Engelstalige concertreeks Three Times A Lady, waarin ze ook liedjes van hun livestreamconcerten zingen die ze tijdens de lockdown vanuit huis organiseerden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE dolblij dat optreden weer kan: 'Anderhalf jaar op gewacht'

In december start hun Samen Uit Samen Thuis-tournee, waarbij Lisa, Amy en Shelley Nederlandstalige liedjes laten horen. De eerste show is op 16 december in de Stadsgehoorzaal in Kampen. Daarna volgen onder meer Theater aan het Vrijthof in Maastricht, de Deventer Schouwburg en het Muziekgebouw in Eindhoven. Op 21 mei wordt de reeks afgesloten met een optreden in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OG3NE-zusjes herdenken overleden moeder: 'De donkerste dag'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!