Nikkie Plessen Beeld © ANP

Nikkie Plessen zet superfan in het zonnetje met fotoshoot

01 oktober 2021 14:40

Ondernemer Nikkie Plessen (36) heeft deze vrijdag een bijzonder en persoonlijk verhaal gedeeld op haar social media. Ze heeft een fan van haar merk NIK&NIK, die het syndroom van Down heeft, in het zonnetje gezet door een fotoshootcampagne voor haar te organiseren. De eerste foto's van Iris deelt Nikkie nu met haar duizenden volgers.

"Kijk haar eens stralen op onze shoot"

Voor Nikkie zal de fotoshoot van Iris ongetwijfeld veel betekenen. Haar eigen broertje, die ook het syndroom van Down had, is namelijk overleden. 'Een paar weken geleden kreeg ik van verschillende kanten een superleuke post doorgestuurd van hair-artist Lizette met een geweldige aanvraag: of de knappe, talentvolle en lieve Iris fotomodel mocht zijn voor NIK&NIK. En vandaag was het dan zover, kijk haar eens stralen op onze shoot', schrijft Nikkie bij onderstaande post.

Ze sluit af met: 'Lieve Iris, wat was je goed! En belangrijker nog, volgens mij heb je onwijs genoten. Wij hebben in ieder geval fantastische beelden voor NIK&NIK.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie Plessen deelt jaloersmakende kiekjes van vakantie op Ibiza

Nikkie kan met haar actie rekenen op veel complimenten: 'De grootste complimenten dat jullie dit voor haar hebben gedaan. Dat is toch geweldig hoe zij straalt, en wat zal zij prachtige herinneringen hieraan beleven' en 'Prachtig! En wat een mooie samenwerking!'

Vorig jaar was Nikkie nog behoorlijk emotioneel toen ze vertelde over een model met het syndroom van Down dat aan de slag ging voor een Gucci-campagne. In de video hieronder legt ze uit waarom het haar destijds zo raakte. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie Plessen deelt jaloersmakende kiekjes van vakantie op Ibiza

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!