Prins Andrew Beeld © Getty Images

Prins Andrew bezoekt voor het eerst kleindochter (en zó heet ze)

01 oktober 2021 16:38

Prins Andrew (61) heeft zich wekenlang schuilgehouden op Balmoral Castle om zo dagvaardingen rondom de rechtszaak tegen hem te ontwijken, maar nu hij onlangs officieel werd gedagvaard, heeft verstoppen geen zin meer. De prins besloot dan ook eindelijk een bezoekje te brengen aan zijn pasgeboren kleindochter.

"Het gaat allemaal goed met ons en Wolfie is de beste grote broer voor Sienna"

Het meisje, dat geboren werd op 18 september, is de dochter van prinses Beatrice en haar man Edoardo Mapelli Mozzi. Vandaag werd bekendgemaakt dat ze Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi heet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Royal baby geboren: prinses Beatrice bevallen van eerste kind

Prins Andrew hield zich lange tijd schuil op het grote landgoed van koningin Elizabeth in de hoop zo dagvaardingen te kunnen ontwijken. Dit is niet gelukt, want de dagvaardingsdocumenten werden onlangs naar de kantoren van de advocaat van prins Andrew gestuurd. Beide kopieen werden officieel ontvangen en dat betekent dat Andrew nu officieel 21 dagen heeft om te reageren, anders kan hij bij verstek worden veroordeeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Andrew weigert bezoek aan pasgeboren kleindochter

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ondergedoken prins Andrew zet eindelijk eerste stap in misbruikzaak

Hoewel prins Andrew blijft beweren dat hij onschuldig is, zegt Virginia Guiffre dat ze als slachtoffer van Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell op haar zeventiende drie keer gedwongen werd om seks te hebben met de Britse prins. Ze eist daarom nu een financiële schadevergoeding.

Onlangs vond de eerste hoorzitting plaats in de misbruikzaak:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!