Patty Brard Beeld © ANP

Patty Brard jaloers na reünie Dolly Dots: 'Echte vriendenclub'

2 oktober 2021 23:54

Patty Brad (66) heeft met enige jaloezie gekeken naar de beelden van het eerste reünieconcert van de Dolly Dots. Ze had zoiets ook graag met Luv, de meidengroep waar ze deel van uitmaakte, gedaan.

"Ik ben echt jaloers op de vriendschap en de positiviteit die het uitstraalt"

"Ik werd een beetje jaloers toen ik dit zag. Ik dacht: moet je kijken wat een lol", zei Patty zaterdagavond in Shownieuws. Volgens haar zijn de Dolly Dots ondanks dat ze uit elkaar gingen altijd een groep gebleven. "Ik vind het zo jammer dat dat niet zo bij Luv is geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien: Patty Brard deelt foto van iconische duiksprong

Patty denkt dat het bij Luv niet werkte omdat dat een trio was. Bij een ruzie "moet de een altijd partij kiezen voor de ander en dan blijft er altijd eentje alleen. En dat was ik altijd", aldus Brard. De Dolly Dots zijn echter "echt een vriendinnenclub", zo ging ze verder.

"Ik ben echt jaloers op de vriendschap en de positiviteit die het uitstraalt versus alle ruzies die ik heb meegemaakt. En dan ga ik ook niet helemaal vrijuit. Deze keer niet. Dat geef ik toe. Het is heel moeilijk om met z'n drieën een hechte groep te blijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard deelt voor- én nafoto van voeten na ingreep

Een reünie van Luv zit er dan ook niet in, zo maakte Patty duidelijk. "Nee ik ga het niet doen."

Dolly Dots geven na jaren weer spetterend optreden

01:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!