Nina Dobrev Beeld © YouTube Architectural Digest

Wauw: Deze droomvilla van actrice Nina Dobrev moet je zien

3 oktober 2021 17:45

Actrice Nina Dobrev (32), bekend van onder andere 'The Vampire Diaries' en 'Degrassi: The Next Generation' geeft in een video op YouTube een bijzonder kijkje in haar leven. Aan 'Architectural Digest' geeft ze namelijk een rondleiding in haar enorme landhuis in West-Hollywood.

"Ik wilde graag organische materialen gebruiken"

Achitectural Digest mag wel vaker bij sterren aankloppen voor een persoonlijke rondleiding. Zo hebben ze al eerder video's opgenomen in het huis van onder andere Adam Levine, Cara Delevingne en Naomi Campbell. Deze keer was dus niemand minder dan Nina Dobrev aan de beurt. 

"Welkom in mijn huis. Hey Maverick, zeg maar gedag tegen iedereen die kijkt", vertelt de actrice terwijl ze de poort van haar landgoed openmaakt en haar hondje met de kijker laat kennismaken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat?! Nina Dobrev was bijna niet gecast voor The Vampire Diaries

De villa van Nina lijkt sprekend op een Spaanse 'finca' uit de jaren '20. Uiteraard heeft ze het wel een flinke upgrade gegeven, inclusief prachtig zwembad en een uitgebreide, moderne keuken. "Ik wilde graag organische materialen gebruiken die het gevoel geven dat het huis al heel oud is. Tegelijkertijd moet het wel fris aanvoelen om het huis een 'facelift' te geven', vertelt de actrice. In de video hieronder is de hele rondleiding te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Orlando Bloom flirt met Nina Dobrev

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!