Beeld © Videoland

Brand uitgebroken in The Masked Singer-studio tijdens repetities

4 oktober 2021 14:22

Een grote schok voor de makers en kandidaten van 'The Masked Singer' vandaag. Er is in de studio brand uitgebroken, zo wordt aan RTL Boulevard bevestigd.

Met de televisieopnames op de planning is de crew druk bezig met de zogeheten camerarepetities als vandaag brand uitbreekt in de studio. De brand is naar alle waarschijnlijkheid bij de keuken ontstaan. Met de kandidaten gaat het 'heel goed', laat RTL weten. Alle kandidaten die aanwezig waren in de studio, zijn elders ondergebracht. Hoe groot de schade op dit moment is, kan nog niet worden ingeschat. Er wordt van uitgegaan dat de opnames morgen 'gewoon' door kunnen gaan.

De brandweer bevestigt op Twitter dat de 150 mensen die in de studio waren, het pand veilig hebben verlaten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dé eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Masked Singer

Ook dit jaar gaan weer vijftien BN'ers zingend de strijd met elkaar aan in de meest bijzondere kostuums en verscholen achter maskers. Presentator Ruben Nicolai begeleidt de trouwe panelleden, bestaande uit Carlo Boszhard en Loretta Schrijver en Gerard Joling en Buddy Vedder, in hun zoektocht naar de identiteit van de deelnemers. 

De kijkcijferhit is vanaf 15 oktober weer te zien bij RTL 4. Dit seizoen worden er extra afleveringen uitgezonden. De eerste beelden bekijk je hieronder.

Dé eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Masked Singer

00:33
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Masked Singer-kijkers krijgen nog een extraatje bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!