Tony Junior Beeld © Tom Cornelissen/Videoland

Heeft Tony Junior nu tóch een vriendin aan de haak geslagen?

04 oktober 2021 16:12

Het liefdesleven van Tony Junior (31) ligt sinds zijn deelname aan 'De Bachelor' onder een vergrootglas. We kunnen wel stellen dat zijn liefdesavontuur in Kroatië mislukt is. De dames keerden zich na het programma stuk voor stuk tegen hem. Nu lijkt het erop dat de dj tóch het geluk heeft gevonden, bij een meisje dat niet meedeed aan het programma.

Op Instagram zijn beelden opgedoken waarop Tony een meisje afzet op het Jaarbeursplein in Utrecht, de woonplaats van de dj. Op de video noemen Tony en het meisje elkaar 'schat' en 'lieverd'. Vervolgens geven ze elkaar ook nog een aantal kusjes. En dat terwijl Tony kort geleden nog aangaf dat hij voorlopig niet aan daten moest denken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tony Junior: 'Iedereen denkt dat ik iedere avond strak sta'

Tony heeft na zijn deelname aan De Bachelor aangegeven dat hij mensen snel 'schat' of 'lieverd' noemt, maar een kus op de mond is uiteraard iets romantischer. Het lijkt er dus in ieder geval sterk op dat Tony zijn kans op liefde met deze nieuwe vrouw aan het ontdekken is.

In Rooijakkers Over De Vloer maakte Tony onlangs bekend dat hij een wel heel bijzondere herinnering aan zijn ex Maan de Steenwinkel bewaart. Wat dat precies is, zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bachelor Tony Junior moet voorlopig niet aan daten denken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!