Beeld © ANP

Oprah Winfrey doet boekje open over haar vriendschappen

05 oktober 2021 04:01

Hoewel Oprah Winfrey (67) wereldberoemd is en miljoenen fans heeft, zegt de mediapersoonlijkheid maar drie echt goede vrienden te hebben. Dat liet ze weten in een gesprek met Hoda Kotb voor de podcast 'Making Space'. Een van die vrienden is Maria Shriver (65), met wie Winfrey al 42 jaar bevriend is. Maria, een van Amerika's bekendste en meest gewaardeerde journalisten, is de ex-vrouw van Arnold Schwarzenegger (74) en een nicht van de in 1963 vermoorde Amerikaanse president John F. Kennedy.

"Ik ontmoet heel veel mensen, maar uiteindelijk zijn er maar een paar met wie je echt een diepe connectie hebt"

"Toen wij elkaar ontmoetten was er direct sprake van een spirituele connectie. De eerste keer dat ik Maria zag was op de wc bij het televisiestation waarvoor we toen allebei werkten. Ik draaide toen nog vroege diensten en was de hele nacht wakker. Maria stond haar gezicht te wassen en zodoende raakten we in gesprek. Het was een heel simpel, maar baanbrekend moment voor mij. Want daar is de diepe en intense vriendschap ontstaan die ik met haar heb", aldus Oprah.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Rose McGowan haalt uit: 'Oprah Winfrey is nep'

Naast de hechte band met Maria is Winfrey ook 'BFF's' met presentatrice Gayle King en personal trainer Bob Greene. "Ik ontmoet heel veel mensen, maar uiteindelijk zijn er maar een paar met wie je echt een diepe connectie hebt. Dus dat zijn Maria, Gayle en Bob. Natuurlijk heb ik ook andere vrienden en kennissen, maar deze drie zijn het belangrijkst voor mij. Je hebt meer aan echte vrienden dan aan heel veel 'gezellige' vrienden, die niet thuis geven als je ze echt nodig hebt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan schakelt hulp Oprah Winfrey in voor verjaardagsfeestje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!