Shelly Sterk in Aran on Tour Beeld © Aran on Tour

Ontslag Shelly Sterk viel rauw op haar dak: 'Was net bevallen'

05 oktober 2021 12:16

Shelly Sterk (30) blijkt een vooruitziende blik te hebben. Terwijl ze zich afvraagt nog wel relevant te zijn na de zwangerschap van zoontje Jake, krijgt ze de mededeling dat ze niet langer meer welkom is bij 'Shownieuws'. In 'Aran on Tour' vertelt de presentatrice dat het nieuws haar destijds enorm heeft geraakt, maar dat ze het inmiddels heeft geaccepteerd. "Eigenlijk biedt het een hele hoop leuke mogelijkheden", aldus de positief ingestelde presentatrice.

"Als je net bevallen bent zit je daar natuurlijk niet op te wachten"

Momenteel zit Shelly middenin de opnames voor een programma op de publieke omroep, maar hiervóór stond ze onder meer aan de desk van Shownieuws. Toen de presentatrice in verwachting raakte van haar eerste kindje, verdween ze plots uit beeld. Tijdens haar zwangerschapsverlof werd ze ontslagen. Dat is inmiddels zo'n twee jaar geleden. "Ondertussen raakt het mij helemaal niet meer", blikt ze terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk beleeft Ik Vertrek-achtige praktijken in Spanje

Destijds was ze wél flink aangeslagen, vertelt ze. "Toen het nieuws kwam dacht ik wel even: oké... Want het is natuurlijk niet leuk. Als je net bevallen bent zit je daar natuurlijk niet op te wachten, maar het is inmiddels alweer jaren geleden."

Eerder sprak Aran al met Paleis voor een prikkie-ster Frank Jansen. Het is al een tijdje geleden dat het stukliep tussen Frank en Rogier. De twee hebben het zelfs moeten uitvechten bij de rechter, omdat Rogier per se een omgangsregeling wilde voor hond Coco. Daarover en over het moment dat hij wist dat het huwelijk voorbij was vertelt hij in Aran on Tour.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Aran on Tour: Tim Douwsma legt zijn standpunt uit over coronabeleid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!