Shelly Sterk in Aran on Tour Beeld © Aran on Tour

Shelly Sterk 'in blinde paniek' op trouwdag na ongeval man

7 oktober 2021 09:52

Ze wist al jaren dat haar grote liefde Mark de vader van haar kinderen zou worden, maar wilde eerst aan haar carrière werken. Een heftig incident op haar trouwdag zette Shelly Sterk (30) echter aan het denken. "Waarom wachten?" aldus de presentatrice in 'Aran on Tour'.

"Nu zijn we echt de drie musketiers op pad"

Aran on Tour: Shelly Sterk denkt voorlopig nog niet aan tweede kindje

07:08

"We zaten met z’n allen bij het zwembad 's ochtends, want we trouwden in Italië. Mark ging even een stekker in het stopcontact doen, om de muziekbox aan te sluiten", legt Shelly uit. Opeens hoorde de presentatrice hem heel hard gillen en zag ze hoe hij trilde, om vervolgens naar achter te vallen.

Volgens Shelly dachten ze in eerste instantie dat hij een geintje met hen uithaalde, maar toen hij niet opstond wisten ze dat het serieus was. "Hij had over heel zijn lichaam spierpijn en brandwonden op zijn hand, omdat hij die kabel niet kon loslaten omdat hij verkrampt was."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Aran on Tour: Tim Douwsma legt zijn standpunt uit over coronabeleid

"Ik heb 20 minuten in blinde paniek gehuild en geschreeuwd. Dat was wel een moment waarop ik dacht: waar gaat het nou echt om in het leven? Dit is de man waar ik een gezin mee wil, hij is het belangrijkste van allemaal." Gelukkig liep het goed af, maar de man van Shelly denkt nog regelmatig aan het incident. Zo stapte onlangs zijn broertje in het huwelijksbootje, wat voor hem erg confronterend was. Hij vertelt: "Het was een mooie dag, maar ook wel heel bijzonder daardoor."

Hoewel Shelly haar rol van moeder helemaal onder de knie heeft, moet ze nog niet denken aan een tweede koter. "Hij is nu 2 dus mensen denken: hupsakee, ga ervoor! Maar alsjeblieft nog niet. (…) Nu zijn we echt de drie musketiers op pad en ik vind het heel leuk om daar nog even van te genieten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe presentatieklus voor Shelly Sterk: 'Once in a lifetime'

Eerder sprak Aran al met Paleis voor een prikkie-ster Frank Jansen. Het is al een tijdje geleden dat het stukliep tussen Frank en Rogier. De twee hebben het zelfs moeten uitvechten bij de rechter, omdat Rogier per se een omgangsregeling wilde voor hond Coco. Daarover en over het moment dat hij wist dat het huwelijk voorbij was vertelt hij in Aran on Tour.

Aran on Tour: Frank onthult wanneer huwelijk Rogier stukliep

08:18
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk woedend na vernieling auto: 'Walgelijk!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!