Shelly Sterk Beeld © ANP

Shelly Sterk heldert misverstand op: 'Niet definitief naar Spanje'

10 oktober 2021 13:30

Verbouwen kun je prima aan Shelly Sterk (30) overlaten. Een paar jaar geleden toverde ze haar huis in Den Haag al om tot een waar paleisje, nu doet ze dat in Spanje dunnetjes over. De presentatrice kocht onlangs een huis in het buitenland, maar inmiddels heeft ze haar oog alweer laten vallen op wéér een nieuwe woning. Dat vertelt ze in 'Aran on Tour'.

"We blijven gewoon in Nederland. Ik ben gek op Nederland"

Shelly mag dan wel haar hebben en houwen naar de Costa del Sol hebben verkast, dat betekent niet dat ze er definitief gaat wonen. "Dat denkt iedereen, maar dat is een groot misverstand", legt ze uit. "We blijven gewoon in Nederland. Ik ben gek op Nederland."

Hoewel de presentatrice dus al de nodige ervaring heeft wat betreft verbouwen, laat ze weten dat ze het opknappen van Villa Fuerte - zoals Shelly de woning heeft omgedoopt - toch zwaar onderschat heeft. "Verbouwen in Nederland, dat zijn we wel gewend. En dat gaat eigenlijk ook altijd best wel soepel, maar is Spanje is het nog wel even een ding", lacht ze. Toch heeft ze het allemaal over voor haar Spaanse droom: "Ik had al maanden zitten obsessen op Idealista, de Spaanse Funda, over dat huis.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk woedend na vernieling auto: 'Walgelijk!'

Haar nieuwe paleisje ligt een uurtje van Valencia af, dus lekker dichtbij de grote stad. Op tien minuten afstand vind je er ook prachtige baaitjes. The best of both worlds dus - dat zou je tenminste denken. De tv-ster biecht in de video op dat ze stiekem alweer naar nieuwe huizen aan het kijken is. Shelly is zwaar verslaafd aan Funda en spit elke ochtend door de nieuwste parels op de site. Een verhuizing sluit ze dan ook niet uit: "Als we het juiste huis vinden..." hint ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk opgelucht na bezoek aan kindertandarts

Eerder sprak Aran met Paleis voor een prikkie-ster Frank Jansen. Het is al een tijdje geleden dat het stukliep tussen Frank en Rogier. De twee hebben het zelfs moeten uitvechten bij de rechter, omdat Rogier per se een omgangsregeling wilde voor hond Coco. Daarover en over het moment dat hij wist dat het huwelijk voorbij was vertelt hij in Aran on Tour.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!