Kim Kötter en Jaap Reesema Beeld © ANP

Jaap Reesema wil meer als Kim Kötter zijn: 'Zij is stabiel'

05 oktober 2021 13:04

Hoewel Jaap Reesema (36) erg tevreden is met hoe dingen momenteel in zijn leven gaan, zou hij af en toe wel wat meer op zijn vrouw Kim Kötter (39) willen lijken. In een interview met 'Beau Monde' vertelt de zanger dat hij soms last heeft van flinke moodswings, terwijl Kim altijd heel ‘stabiel’ is.

"Ik ben ongeduldig en heb moodswings, dat is echt vervelend"

Op de vraag waar hij het meest trots op is, hoeft hij niet lang na te denken. "Vorige week bracht ik Muck iets later naar school, omdat we bij de tandarts waren geweest. De kinderen die op het schoolplein aan het spelen waren, kwamen gillend van enthousiasme naar het hek: 'Muck, Muck!' Hij is daar het mannetje, iedereen vindt hem aardig en lief. Dat is ultiem geluk, om te zien dat je zoon het goed doet. Maar ik ben ook trots op Kim, die net een boek over haar leven heeft uitgebracht, waarin ze alles eerlijk heeft opgeschreven. En ik ben trots op mezelf dat het lukt met mijn muziek. Daar heb ik lang aan getrokken en veel voor gedaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde zwangerschap dreef Jaap Reesema en Kim Kötter uit elkaar

En daar houdt het volgens Jaap niet bij op: "De kinderen gaan lekker, ook de jongste. Ted is een vrolijk, gezellig mannetje. Op muziekgebied heb ik succes, dat is ook fijn."

Daarnaast doet hij sinds een tijdje ook iets heel anders dan muziek en die keuze heeft goed uitgepakt. "De podcast die ik met Sander Schimmelpenninck heb, de Zelfspodcast is zo populair dat we er een bedrijfje omheen hebben gebouwd: Tonny Media. We zitten in een mooi kantoor in Amsterdam, met twintig man personeel. Dat gaat ineens hard."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter en Jaap Reesema zetten villa 'met buikpijn' te koop

Toch zijn er ook dingen die hij graag aan zichzelf zou willen veranderen. "Ik ben ongeduldig en heb moodswings, dat is echt vervelend", zo legt hij uit. "Ik kan me helemaal op iets storten, daardoor gaan sommige dingen goed. Maar ik heb niet de energie of drive om dat lang vol te houden. Op den duur verslapt de aandacht. Ik ken veel mensen die een sportschema aanhouden en strikt letten op hun eten. Die discipline heb ik niet, en ik ben de laatste tijd weer flink aangekomen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaap Reesema: 'Bij mij zijn het hoge pieken en wat diepere dalen'

Iemand die hier geen last van heeft, is zijn vrouw. "Ik zou meer als Kim willen zijn, ze is stabiel. Ik kan de ene dag volledig tevreden zijn met ons leven, hosanna, we drinken een fles wijn en alles is goed. En de volgende dag wil ik alles op Marktplaats zetten, ermee kappen en iets anders gaan doen. Dat is irritant en vermoeiend."

Wij spraken Jaap een tijdje geleden nog over alle successen in zijn leven, waaronder zijn muziek.

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!