Beeld © ANP/RTL

Joris Linssen kijkt terug op Masked Singer: 'Dacht dat ik flauwviel'

5 oktober 2021 14:26

Joris Linssen (55) staat niet langer alleen bekend als het gezicht van 'Hello Goodbye', maar ook als de lama uit het tweede seizoen van 'The Masked Singer'. In 'Veronica Superguide' blikt hij terug op zijn avontuur in de hitshow.

"Je kunt amper iets zien in dat pak en door de extreme hitte binnenin werd ik drijfnat"

Het wollige lamapak dat Joris van productie kreeg ziet er op televisie leuk uit, maar blijkt in werkelijkheid claustrofobische gevoelens op te roepen. Over zijn ervaring in het pak zegt hij: "Totale, claustrofobische desoriëntatie. Je kunt amper iets zien in dat pak en door de extreme hitte binnenin werd ik drijfnat. Ik dacht bij de eerste keer al dat ik flauw ging vallen."

Achter de schermen heerst er zelfs paniek als Joris voor het eerst als lama op het podium staat. "Door mijn gehups als Lama vloog het hoofdmasker er bijna af." Ook glijdt hij meerdere keren bijna uit omdat het pak nog geen anti-slipzolen had. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joris werd na eerste aflevering The Masked Singer al ontmaskerd

Meedoen aan The Masked Singer staat bij veel BN'ers hoog op het wensenlijstje. Zo ook bij Joris, die door het coronavirus meer tijd heeft om andere programma's te maken. Nee zeggen was daarom geen optie. "Dit is Champions League-niveau. Hét highlight van de Nederlandse tv op dit moment. Het gaf me een gevoel dat ik ook had bij Wie Is de Mol?. Een soort schoolreisje, één groot avontuur", vertelt hij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brand uitgebroken in The Masked Singer-studio tijdens repetities

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer gaat op vrijdag 15 oktober van start. Bekijk hieronder de eerste beelden. 

Dé eerste beelden van het nieuwe seizoen van The Masked Singer

00:33

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!