Beeld © ANP

Samantha Steenwijk kan niet kiezen tussen Daisy en paard Voice

06 oktober 2021 08:15

Hoewel Samantha Steenwijk (35) al jarenlang gelukkig is met haar vriendin Daisy, moet laatstgenoemde de eerste plaats in het leven van de zangeres delen met iemand anders. Samantha kan namelijk geen keuze maken tussen haar geliefde Daisy en haar paard Voice, vertelt ze in 'Flair'.

"Dat omhulsel valt weg als ik bij mijn paard ben"

Samantha en Daisy, die ook haar tourmanager is, kennen elkaar al sinds de zangeres twintig jaar was. De twee doen graag dingen samen en 'zien elkaar meer dan genoeg'. "We doen veel dingen samen, dat gaat misschien ook wel zo in een vrouwenrelatie. Dat je minder snel eigen vriendinnen hebt of daar minder snel naartoe trekt, omdat het al snel gezellig is met elkaar."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Samantha Steenwijk 'onherkenbaar' op foto van vroeger: 'Ben jij dat?'

Als Samantha naar de manege gaat, wil ze zich afsluiten van het normale leven. Want thuis is ze 'altijd de artiest', zijn er mails die ze moet beantwoorden, dingen die ze moet bespreken. "En als ik boodschappen ga doen, zijn er mensen die op de foto willen. Dat is niet erg, ik weet dat het er allemaal bij hoort, maar ik sta daardoor altijd aan. Dat omhulsel valt weg als ik bij mijn paard ben."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Samantha Steenwijk heeft drie maanden na val paard nog steeds pijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!