Luca Borsto en vriendin Daisy Beeld © Instagram @daisypirasxo

Temptation-ster Daisy toont 'hoe gek ze is' op Luca Borsato

6 oktober 2021 13:11

Marco (54) en Leontine Borsato (53) mogen zich dan misschien gedragen als een stel verliefde pubers, hun zoon Luca kan er ook aardig wat van. De 22-jarige is nu al een tijdje gelukkig met 'Temptation Island'-ster Daisy, en dat zij net zo gek is op hem laat ze nu aan de hele wereld weten door een lieve foto van hen samen te delen.

"Woorden zullen nooit beschrijven hoe gek ik op je ben"

'Ik was een caption aan het typen waar je glazuur van weg rot, maar woorden zullen nooit beschrijven hoe gek ik op je ben', schrijft de realityster bij het romantische kiekje - dat werd gemaakt in het favoriete land van de familie Borsato: Italië.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Timtation' over impact Temptation: 'Kreeg doodsbedreigingen'

Dat het meer dan een vakantieliefde is bleek eerder al uit een post van Luca. Hij schreef bij een foto van hen samen: 'Ik wil de rest van mijn leven met jou doorbrengen. Is dat oké?' De woordkunsten van zijn vader zijn er niets bij.

De tortelduifjes zijn inmiddels het stadium daten dus echt voorbij en maakten hun relatie officieel op 8 augustus 2021. In een Q&A op Instagram liet Daisy onlangs weten dat de datum een bijzondere betekenis heeft voor haar: op die dag trouwden namelijk haar eigen ouders, die helaas nu niet meer samen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato en Sergio Herman samen in Italië voor kookshow

In Tempation Love Therapy sprak Daisy al eerder over haar romantische klik met Luca. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Love Therapy: wat gebeurde er écht tussen Daisy en Greg?

09:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!