Ruud de Wild Beeld © ANP

Ruud de Wild moest 'even wennen' aan eerste werkweek

7 oktober 2021 23:45

Ruud de Wild is deze week weer begonnen op NPO Radio 2. De 52-jarige dj, die vanwege darmkanker tijdelijk stopte met zijn werk, moest wel weer 'even wennen', vertelt hij donderdagavond aan tafel bij 'Op1'.

"Negen maanden ben ik bezig geweest met kanker en ineens ben ik weer aan het werk"

"Negen maanden ben ik bezig geweest met kanker en ineens ben ik weer aan het werk", vertelt Ruud. Hij heeft er net zijn eerste werkweek op zitten. De radio-dj begon zijn programma vanuit het VUmc in Amsterdam waar hij behandeld werd voor darmkanker. Zijn programma De Wild in de middag is elke week van maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 2.

Ruud en Olcay emotioneel door radio-comeback vanuit ziekenhuis

02:02
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild tijdens ziekte gevolgd voor documentaire

De 52-jarige NPO-coryfee is naar eigen zeggen veel veranderd in de afgelopen maanden. Zo zegt hij de balans gevonden te hebben tussen stoer en breekbaar zijn. "Ik ben nu die man geworden aan die lange tafel met de kinderen, familie en vrienden om zich heen", aldus Ruud, die zijn nieuwe leven helemaal heeft omarmd. "Ik ben een heerlijke burgerman geworden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild verzweeg ziekte maandenlang voor kinderen

Al gaat hij van deze nieuwe opvattingen niet per se andere muziek draaien, laat hij desgevraagd weten aan Op1-presentator Jort Kelder. "Ik maak een grapje, er verandert eigenlijk niet zo heel veel."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!