Paris Hilton Beeld © Getty Images

Moeder Paris Hilton belde paparazzi om haar dochter te traceren

08 oktober 2021 04:32

In de tijd waarin Paris Hilton (40) nogal veel feestte, belde haar moeder soms de paparazzi om er achter te komen waar haar dochter uithing. Dat vertelde Kathy Hilton (62) in een radioshow op 'SiriusXM'.

"Mijn man en ik waren vaak bang"

"Dan belde ik met de New York Post om één uur 's nachts met: 'Sorry, dit is Kathy Hilton. Weten jullie toevallig waar Paris is op dit moment?' En dan hadden ze meestal hele precieze antwoorden: 'Om drie voor twaalf was ze bij deze bar of om 12:43 uur was ze in deze club'", aldus ma Hilton.

De moeder van Paris zegt dat ze zich in die tijd veel zorgen maakte om haar oudste dochter, die soms dagenlang niet thuiskwam. "Ze sneakte het huis uit en was dan spoorloos. Het liep erg uit de hand en mijn man en ik waren vaak bang."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton: 'Media behandelen vrouwen anders dan mannen'

Ze lijkt in het gesprek ook de tijd van Paris in een kostschool in de staat Utah aan te halen. De realityster maakte twee jaar geleden bekend dat zij en haar medescholieren daar fysiek en emotioneel mishandeld werden. Kathy zegt in het interview: "Hoe denk je dat het is als je twee dagen lang niet weet waar je dochter is, en dan aan de telefoon een bloedstollende gil hoort voordat er op wordt gehangen. Er is veel dat mensen niet weten. En ik heb wat verwijten gehoord. Maar geloof me, ik heb gedaan wat ik moest doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton draagt tien trouwjurken tijdens bruiloft

Inmiddels is Paris niet elke nacht meer in de club te vinden, maar achter het fornuis. De socialite heeft zelfs haar eigen kookshow bij Netflix: Cooking With Paris.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!