Britney Spears Beeld © Getty Images

Unieke beelden: dit zijn de zoons van Britney Spears

08 oktober 2021 15:55

We zien ze niet vaak, maar deze week doken de zoons van Britney Spears (39) toch opeens op. De twee tieners Sean Preston en Jayden James zijn op social media te zien op een aantal foto’s waarop ook hun vader Kevin Federline (43) te zien is.

"De wereld gaat nu zien wat een goede vader je bent"

Het lijkt erop dat de zoons van Britney zo veel mogelijk doorgaan met het dagelijkse leven, ondanks de situatie waarin hun moeder zit. De twee tieners zijn te zien in een Instagram-bericht van een vriend van hun vader en lijken het erg naar hun zin te hebben. 'De wereld gaat nu zien wat een goede vader je bent', schrijft de vriend van Kevin erbij.

We zien ook dat Jayden misschien wel in de voetstappen van zijn moeder treedt. Op de video - die ook op Instagram staat - is hij namelijk piano aan het spelen. We kunnen wel stellen dat Jayden de muzikaliteit van zijn moeder heeft geërfd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Verloofde moedigt Britney Spears aan om comeback te overwegen

Begin dit jaar plaatste Britney zelf ook een - iets minder duidelijke - foto met haar twee kanjers. 'Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat... M’n jongens zijn zo groot geworden’, schreef ze bij het kiekje. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Beruchte zoen Madonna en Britney Spears geveild als NFT

Vorige maand was de lang gehoopte doorbraak in de zaak van Britney tegen haar vader Jamie eindelijk daar. Jamie is per direct uit zijn rol als toezichthouder van zijn dochter gezet. Michiel Vos was voor ons aanwezig bij de rechtbank in Los Angeles en sprak daar met uitzinnige fans.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!