Beeld © Instagram @insta_gw3n

Gwen uit B&B Vol Liefde deelt romantisch kiekje met nieuwe vriend

08 oktober 2021 20:07

Ze kwam voor de liefde naar een klein en oersaai dorp in Frankrijk, maar de vonk sprong niet over in de 'Bert and breakfast'. Toch heeft ook Gwen (51) uit 'B&B Vol Liefde' het liefdesgeluk gevonden. Ze maakt zojuist haar relatie wereldkundig met romantische kiekjes.

"Liefde aan het einde van Europa…"

Met haar lach en opvallende T-shirts met soms ietwat suggestieve teksten probeert Gwen in het datingprogramma B&B Vol Liefde de liefde te vinden, maar ja... Dat was in Frankrijk wel erg ver te zoeken. Eenmaal thuis van het avontuur is het wél raak.

Gwen vertelt aan RTL Boulevard dat ze haar vriend Rob sinds eind juli kent. Een gemeenschappelijke vriendin heeft het koppel aan elkaar voorgesteld. Op Instagram deelt ze alvast een paar foto's met haar nieuwe vlam (swipe voor meer foto's). 'Liefde aan het einde van Europa…' schrijft ze erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindstand: deze B&B-eigenaren vonden de liefde in B&B Vol Liefde

Cupido heeft raak geschoten, en hoe. De nieuwe vriend van Gwen heet Rob Zonneveld. Volgens zijn Instagram-account werkt hij als retailmanager. Verder houdt hij zijn profiel netjes afgeschermd voor de buitenwereld, waardoor fans van het programma het voor nu moeten doen met een paar zonnige kiekjes vanuit Portugal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op de hoogte blijven van de B&B Vol Liefde-sterren? Volg ze hier

Eén ding is zeker: met Gwen aan zijn zijde is het voor Rob ongetwijfeld niet snel saai. Zo liet Gwen tijdens haar deelname aan B&B Vol Liefde zien dat ze gek is op gezelligheid. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!