John de Mol: 'Wonder dat bruiloft geheim bleef'

09 oktober 2021 08:57

John de Mol (66) vindt het een wonder dat zijn bruiloft afgelopen zomer in Parijs geheim is gebleven. De tv-magnaat en zijn gasten hadden zich niet verstopt, zo vertelt hij in 'De Telegraaf'.

"Als je heel open doet, valt iets nauwelijks op"

"Op vrijdag was de plechtigheid in dat De Rothschildt-kasteeltje. Daar hebben wel wat Nederlandse toeristen er iets van meegekregen, heb ik het idee. Maar die zijn dat pas gaan melden nadat ze terug waren in Nederland en toen waren wij ook alweer thuis", aldus John.

De bruiloftsgasten, zo'n vijftig stuks, fietsen daarna met z'n allen door de stad. "We werden er zelfs nog gespot door iemand die hier bij Talpa de sponsoring doet en die eerst Linda, toen Jeroen van der Boom, en toen ook nog Anita Meijer en Johnny voorbij zag fietsen en dacht: 'Wat is HIER aan de hand!?'"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hans Klok werkt samen met John de Mol aan nieuw programma

Ook John vrijgezellenfeest (in Maastricht nota bene) ging aan iedereen voorbij. "Daar zijn we allerlei kroegen af geweest waar Jeroen dan meteen 'Lang zal hij leven' begon te zingen. Dus de mensen daar dachten: 'Oh, die is jarig', en schonken er verder geen aandacht aan. Dat ging dus ook goed. Zo zie je maar, als je heel open doet, valt iets nauwelijks op."

John trad na een relatie van zo'n dertig jaar in het huwelijk met zijn partner Els Verberk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!