Maxime Meiland Beeld © ANP

Maxime Meiland reageert op 'plagiaat' in kinderkledinglijn

09 oktober 2021 11:27

Er lijkt iets negatiefs te kleven aan Maxime Meiland (25) wanneer ze een kledinglijn opstart. Eerder ging het al mis met haar eigen lijn, waar producten van AliExpress op bleken te staan. Nu de 'Chateau Meiland'-ster haar kinderkledingwebshop Villa Vito heeft gestart, krijgt ze opnieuw de wind van voren, omdat sommige kledingstukken één op één gekopieerd zijn van andere merken? En Maxime? Die beaamt dat.

"Ik krijg veel mailtjes en berichtjes"

Door de negatieve reacties voelt Maxime zich genoodzaakt om toch te reageren op de ophef. "Ik krijg veel mailtjes en berichtjes over dat ik helemaal geen originele kinderkledinglijn heb. Dat klopt", begint ze te vertellen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vader Claire zoekt contact met Maxime Meiland 'uit jaloezie'

"Ik koop de kinderkleding gewoon in, zoals elke webshop eigenlijk", vervolgt de Meiland-telg. Maxime hoopt vooral dat mensen stoppen met het sturen van berichten en voor wie de kleren wel leuk vindt: dat hij of zij ze kan kopen. "En genieten natuurlijk, want daar draait het uiteindelijk allemaal om."

Gelukkig voor Maxime heeft ze reden genoeg om niet te focussen op de negativiteit rondom haar webshop. Zeer recent is ze namelijk bevallen van haar tweede dochtertje: Vivé. In de video hieronder vertelt Maxime over haar kleine wonder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zien: Maxime Meiland deelt schattige foto van Claire en Vivé

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!