Elise Schaap Beeld © ANP

Saskia Noort strikt Elise Schaap voor hoofdrol in boekverfilming

09 oktober 2021 23:59

Elise Schaap (39) gaat de hoofdrol spelen in de verfilming van het boek 'Stromboli' van Saskia Noort (54). Dat vertelde de schrijfster zaterdag in 'Shownieuws'.

"Ja, daar kun je niet over klagen hè?"

Vrijdag werd al bekend dat regisseur Michiel van Erp het boek gaat verfilmen. "Als Michiel dit gaat doen kan het alleen maar heel goed worden. En Elise Schaap doet de hoofdrol. Ja, daar kun je niet over klagen hè?" aldus Saskia. De schrijfster zei ook dat de opnames daadwerkelijk op het eiland Stromboli zullen plaatsvinden. "Dat is echt gewoon geweldig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michiel van Erp gaat boek van Saskia Noort verfilmen

Stromboli vertelt over een recent gescheiden vrouw die voor het eerst alleen op vakantie gaat. Zij heeft zich, om haar ex-man te vergeten, ingeschreven voor een From Fear to Love-cursus op het Italiaanse vulkaaneiland Stromboli. Onder leiding van een vermaarde goeroe probeert een bont gezelschap van getormenteerde zielen weer tot zichzelf te komen.

Het is niet het eerste boek van Saskia Noort dat wordt verfilmd. Eerder belandden De Eetclub, De verbouwing en Terug naar de kust al in de bioscoop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Saskia Noort beduusd door verzoek van buurvrouw

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!