Paris Hilton en haar verloofde Carter Reum Beeld © Getty Images

Paris Hilton viert haar vrijgezellenfeest met Tiësto

11 oktober 2021 05:50

Paris Hilton (40) en haar verloofde Carter Reum (40) hielden dit weekend een gezamenlijk vrijgezellenfeestje in Las Vegas. Daarbij brachten ze onder meer een bezoekje aan nachtclub Zouk, waar Tiësto (52) draaide.

Volgens de New York Post waren er voor de gelegenheid grote kartonnen borden met de hoofden van Paris en Carter erop uitgedeeld, die door het publiek heengingen. Ook kreeg het stel twee enorme taarten en verschenen er foto's van hen op een groot scherm.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Paris Hilton belde paparazzi om haar dochter te traceren

De verloofden en hun vrienden en familie deden niet alleen de vaste club van Tiësto aan tijdens hun vrijgezellenfeest. Nadat ze met een rode Rolls Royce waren opgehaald bij hun privévliegtuig, ging het gezelschap naar Area15, een voor volwassen gebouwde indoor speeltuin. Ook was er een chique etentje met een speciaal voor de avond gecreëerd menu.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paris Hilton draagt tien trouwjurken tijdens bruiloft

Paris deelde in haar Instagram Stories ook kiekjes van de goodiebag die al haar gasten kregen. Daarin zat naast blikjes rosé met een naaktfoto van Paris erop ook een tas waarop zowel de namen van het aanstaande echtpaar waren gegraveerd als haar vaste uitspraak uit haar realityshowtijdperk: "That's hot".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!