Mascha Feoktistova Beeld © ANP

Dit is waarom Mascha Feoktistova botox in schouders laat spuiten

11 oktober 2021 16:32

Het is bekend dat mensen botox gebruiken om rimpels in het gezicht tegen te gaan. Maar YouTuber-ster Mascha Feoktistova (35) heeft botox op een wel heel bijzondere plek laten spuiten, namelijk in haar schouders, dat vertelt de beautyvlogger in een nieuwe video.

''Ik wil dat proberen, rag er maar in''

Misschien heb je er wel eens van gehoord, botox in een spier spuiten om migraine tegen te gaan. Voor Mascha klonk dit als muziek in de oren. Ze heeft zelf namelijk vaak last van deze hevige hoofdpijn. ''Ik heb erg stijve schouders... Ik heb dus het idee dat ik daardoor best vaak hoofdpijn en migraine heb", zegt ze.

Van een vriendin hoorde ze over het spuiten van botox in de schouders en nek om zo de spieren te laten ontspannen. De beautyvlogger werd gelijk enthousiast en wilde dit zelf ook gaan uitproberen. Zo gezegd, zo gedaan: "Het is nu twee, drie weken geleden zoiets... Het werkt wel, want ik heb geen stijve spieren meer."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Waarom Mascha Feoktistova geen perspakketjes meer wil ontvangen

Taboes doorbreken is niets nieuws voor de beautyvlogger. Na de zwangerschap en de zware bevalling van haar dochtertje Mila, is Mascha meer dan ooit trots op haar lichaam, waardoor ze dan ook eiste om zónder Photoshop op de cover van Grazia te verschijnen. "Ik was er niet per se heel blij mee, maar ook niet ongelukkig, het is gewoon wat het is. Ik vond het ook naar anderen toe belangrijk om te laten zien dat het niet meteen weer strak is, en nog steeds niet dus. Je krijgt geen medaille als je meteen weer in een kleine maat past." legde Mascha uit. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mascha Feoktistova wil rust van Moederhart-moeders