Beeld © ANP

Pikante foto van 17-jarige dochter Heidi Klum zorgt voor nodige ophef

11 oktober 2021 16:50

Ze mag dan wel pas 17 jaar zijn, maar de carrière van Leni Klum, de dochter van Heidi Klum, gaat in sneltreinvaart. Het beginnend model mocht dit jaar de Berlin Fashion Week openen, liep voor grote designers als Dolce & Gabbana én stond samen met haar moeder op de cover van de Duitse 'Vogue'. Onlangs behaalde ze ook de mijlpaal van meer dan één miljoen volgers op Instagram en dat betekent dat ze toch wel een beetje onder een vergrootglas ligt. Een kiekje dat ze zondag op haar Instagram deelde, zorgt nu voor de nodige ophef.

"Is dit wel legaal voor iemand van 17 jaar?"

Het gaat om een foto die is gemaakt tijdens een fotoshoot voor het Amerikaanse tijdschrift Rollercoaster. Op het kiekje is te zien hoe Leni op het strand poseert, met niet meer dan een zwarte blazer aan. De blazer bedekt slechts de helft van haar boezem, waardoor een deel van haar borst te zien is. Leni bedekt haar borst weliswaar deels met haar hand, maar er is alsnog veel te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

17-jarige dochter Heidi Klum steelt de show op catwalk

Onder de foto verschijnen de nodige complimentjes, maar er zijn ook aardig wat mensen die de foto veel te uitdagend vinden voor iemand van 17 jaar. 'Is dit wel legaal voor iemand van 17 jaar?', zo vraagt iemand zich af. 'Ze is te jong voor dit soort foto’s' en 'Waarom laten ze je dit soort dingen doen', vragen andere volgers zich af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Klum stak stokje voor modellencarrière dochter

Er zijn echter ook aardig wat mensen die het voor haar opnemen. Zo verschijnen er meerdere comments met 'Girlpower' en vinden veel volgers dat als mannen een foto zonder hun shirt mogen delen zonder dat dit seksueel is, vrouwen dit ook mogen doen. 'Alles is bedekt, in een bikini zie je meer. Zoveel drama over een klein stukje borst', merkt iemand op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Seal bang dat Heidi Klum met kinderen naar Duitsland verhuist

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!