Marieke Elsinga en Aran Bade

Marieke Elsinga blikt met Aran Bade terug op overlijden Peter R.

11 oktober 2021 16:37

RTL Boulevard-presentatrice Marieke Elsinga (35) blikt samen met collega en verslaggever Aran Bade (36) terug op het overlijden van Peter R. de Vries. Zo vertelt Marieke in 'Aran on Tour' onder meer dat ze nog vaak aan de misdaadverslaggever moet denken.

"Ik had het veel moeilijker gevonden als ik die week niet had gewerkt"

Speciaal voor de online serie Aran on Tour krijgt Marieke een lift van Aran naar haar sportschool. Onderweg vertellen ze persoonlijke verhalen en op een gegeven moment gaat het ook over Peter R. de Vries.  "Afgelopen zomer is voor ons allemaal heel raar geweest bij Boulevard, maar ook voor jou door het overlijden van Peter R.. En jij was die dag daar zo dichtbij, heb je dat een plekje gegeven?" vraagt Aran aan Marieke. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga en Waylon schrijven voor het eerst een boek

"Ja, zeker wel. Ik had het veel moeilijker gevonden als ik die week niet had gewerkt. Want dat had zomaar gekund, dat ik vanaf de bank had moeten zien hoe die uitzendingen gemaakt werden. Nu had ik het gevoel dat ik m'n verdriet kon omzetten in iets dat bijdraagt." 

Aran en Marieke denken beiden nog veel aan hun geliefde collega. "Het is zo raar, het gaat allemaal door. Wij zitten nu ook weer hier. Af en toe komt er een item voorbij en mis je Peter gewoon", legt Aran uit. Marieke sluit zich daar bij aan: "Er zijn ook best vaak momenten geweest dat we bij Boulevard tegen elkaar zeiden: 'Dat is een Peter-onderwerp.'"

De hele aflevering van Aran on Tour met Marieke is in de video hierboven te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó zag Marieke Elsinga er vroeger uit: 'Deed enorm mijn best'

Eerder sprak Aran nog met presentatrice Shelly Sterk. In de video praat Shelly nog over een groot misverstand: ze woont namelijk helemaal niet in Spanje, zoals veel mensen denken. Maar waarom ze er dan zo vaak is? Je ziet het allemaal in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!