Diva uit 'De Bachelor' Beeld © Videoland/Tom Cornelissen

Vader Tony Junior gespot met Diva van De Bachelor

11 oktober 2021 20:02

Hoewel het haar niet lukte om het hart van Tony Junior (31) te veroveren, lijkt het er op dat Diva (23) wél de goedkeuring van zijn vader Tony Peroni (61) kan wegdragen. Op Instagram is namelijk te zien dat de twee genieten van een gezellig avondje uit bij het concert van de Snollebollekes in Arnhem.

"Even met deze topper de boel op zijn kop gezet"

Tony Peroni deelt op zijn Instagram-account een foto van zichzelf samen met Diva, waarop duidelijk te zien is dat de twee het erg naar hun zin hebben. 'Even met deze topper de boel op zijn kop gezet', zo schrijft hij bij het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor had auto-ongeluk door moeheid achter stuur

Het kiekje van de twee betekent overigens niet dat Diva met Tony aan het daten is. Diva liet namelijk een tijdje geleden tijdens een speciale reünie-aflevering van De Bachelor weten dat ze op iemand anders verliefd is. Hoewel ze niet wilde verklappen wie de gelukkige was, maakte ze in ieder geval wel duidelijk dat ze helemaal in de wolken is.

Diva vertelde eerder in Vrijgezellig ook al hoe ze de toekomst voor zich ziet en wat ze nu precies zoekt in een man. Je kunt de aflevering hiervan hieronder bekijken. 

 

Vrijgezellig: 'Tony wilde weten of mijn gevoelens oprecht waren'

09:10
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva vindt na De Bachelor alsnog haar prins op het witte paard

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!