Only Seven Left Beeld © ANP

Tweede concert reünie Only Seven Left aangekondigd

12 oktober 2021 08:01

Het aangekondigde reünieconcert van voormalige boyband Only Seven Left is volledig uitverkocht. Daarom heeft de groep een tweede concert in concertzaal De Vorstin in Hilversum aangekondigd. Het tweede concert zal plaatsvinden op zondag 21 november, de kaartverkoop is gestart.

De vijf bandleden presenteren na een afwezigheid van zeven jaar een nieuwe elpee met zeven nieuwe nummers en geven op 20 november een reünieconcert in De Vorstin in Hilversum. Dit was ook de zaal waar de groep in 2014 afscheid nam.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rockgroep Only Seven Left houdt ermee op

De vijf bandleden - Bjørgen, Jochem, Hinne, Bram en Roderick - hebben de afgelopen maanden in het grootste geheim in de studio aan het nieuwe materiaal gewerkt. De groep werd in 2005 opgericht en trad met veel succes op in Nederland en het buitenland.

Only Seven Left gaf onder meer concerten in België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Egypte en Indonesië. De mannen stonden met grote regelmaat in de Hitkrant. De groep maakte twee albums die in de Album Top 100 belandden. Hun grootste hit was 'Love Will Lighten The Dark' uit 2012.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!