Kanye West en Kim Kardashian Beeld © Getty Images

Verzoening uitgesloten? Kim koopt Kanye uit om huis te houden

13 oktober 2021 03:19

Alhoewel er de laatste weken geruchten waren dat Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) hun huwelijk nog een poging wilden geven, lijken ze toch echt door te pakken met hun echtscheiding. 'TMZ' zag dinsdag ingediende rechtbankdocumenten in waarin de twee hebben laten vastleggen dat Kim eigenaar wordt van de villa die het stel liet bouwen even buiten Los Angeles.

Kim en Kanye kochten in 2014 voor 20 miljoen dollar een huis op een stuk grond van bijna vijfhonderd vierkante meter in het chique Hidden Hills. De bestaande woning ging tegen de grond en het paar deed jaren over de bouw van een nieuw landgoed. Inmiddels wordt de waarde geschat op zo'n 60 miljoen dollar. De realityster zou de rapper hebben uitgekocht om solo eigenaar te worden van de luxewoning. Volgens een bron van TMZ verliepen de onderhandelingen daartoe erg amicaal.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kardashian bespot bloedeigen familie in SNL-debuut

Of oudste dochter North (8) ook zo gelukkig is dat haar moeder de woning aanhoudt valt nog te bezien. Kim vertelde dinsdag in een nieuwe webshow van Ellen DeGeneres dat het meisje niet altijd even positief is over het nihilistische huis. "Als ik een meningsverschil heb met North, denkt ze altijd dat ze me enorm onderuit haalt door te zeggen 'jouw huis is zo lelijk, het is helemaal wit, wie wil er nou zo leven?'. Ze denkt dat ze me zo te pakken krijgt, en het is ook wel een beetje gemeen want ik hou van mijn huis."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!