Beeld © ANP

Antoinette Hertsenberg zet vraagtekens bij maankalender Lieke

13 oktober 2021 10:57

Lieke van Lexmond (39) en haar zus Jetteke (42) liggen sinds een week onder vuur, nadat cosmeticamerk Rituals een samenwerking met hen aankondigde. Daar kwam kritiek op, vanwege het standpunt dat de 'Moonsisters' innemen wat betreft corona. 'Radar'-presentatrice Antoinette Hertsenberg (56) heeft zich ook eens verdiept in de Maankalender die de zusjes verkopen.

"Dat gaat richting medische adviezen"

Antoinette vindt het hare van de maankalender van Lieke en Jetteke. Dat vertelde ze gisteren in Jinek: "Dat kun je allemaal heel schouderophalend zien en dat eet en drink je dan gelukkig niet, maar als je kijkt wat voor adviezen er in die maankalender staan..." 

De Radar-presentatrice heeft het even nagekeken. "Voor morgen is er in de dierenriem iets met je onderbenen geloof ik, dus dat is geen goede dag om je spataderen te laten verhelpen bijvoorbeeld. Op andere dagen wordt er gezegd dat het geen goede dag is om naar een tandarts te gaan. Dat gaat richting medische adviezen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Lieke en Jetteke van Lexmond reageren op commotie rond Rituals

Het valt Antoinette op dat bekende Nederlanders steeds verder gaan met hun verdienmodellen. "Het is wel een trend die we zien dat bekende mensen op social media als een soort influencer zaken aan de man brengen en daarmee mensen bereiken. Dat kan als je iets verkoopt wat een prima product is, maar op het moment dat het vaag wordt..."

De presentatrice was aanvankelijk te gast om te praten over de rel die rondom Giel Beelen was ontstaan, die druppeltjes aanprijst 'om je hart te openen'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rituals betreurt ophef om samenwerking met 'Moonsisters' Lieke en Jetteke

Het fragment uit Jinek bekijk je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!