Emmy Kenney Beeld © ANP

Emmy Rossum door het slijk gehaald door Shameless-collega

14 oktober 2021 02:47

Actrice Emma Kenney (22) heeft zich in podcast 'Call Her Daddy' niet al te positief uitgelaten over haar voormalig Shameless-collega Emmy Rossum (35). Kenney, die tien jaar oud was toen ze de rol van Debbie Gallagher in de serie kreeg, vertelt dat ze vaak zenuwachtig was als ze een scène met Rossum moest opnemen.

"Toen ze weg was, werd het allemaal iets positiever op de set"

"Ik herinner me dat ik dan heel nerveus was, want als ze een slechte dag had dan maakte ze het een slechte dag voor iedereen", aldus Kenney, die ook te zien is als Harris in sitcom The Conners. "Toen ze weg was, werd het allemaal iets positiever op de set, daar ga ik niet over liegen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shameless stopt na elf seizoenen

Rossum speelde in Shameless Fiona Gallagher, de oudere zus van Debbie. Kenney heeft ondanks haar kritiek niet alleen negatieve ervaring met haar televisiezus. "Ik was natuurlijk veel jonger dan zij", aldus de 22-jarige over haar dertien jaar oudere oud-collega. "Er waren tijden waarin ze een goede invloed probeerde te zijn. Maar er waren ook momenten waarop ze me overduidelijk slecht.. nou ja niet het beste advies gaf. Misschien had ze haar eigen problemen en reageerde ze die af op anderen."

Een bekende van Rossum liet anoniem aan E! weten dat de actrice van plan is privé contact op te nemen met Kenney. "Dit is niet hoe Emmy zich hun werkrelatie en vriendschap herinnert. Ze is hier verbaasd en teleurgesteld over want dat is niet hoe zij terugkijkt op haar tijd op de set en zeker niet op haar tijd met Emma."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emmy Rossum trouwt met Mr. Robot-bedenker

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!