Monica Geuze Beeld © ANP

Monica Geuze vertelt openhartig over de band met haar ex Lars

15 oktober 2021 09:39

In de aflevering Flex met je ex van de podcast 'Geuze & Gorgels' vertelt Monica Geuze (26) openhartig over haar band met ex-vriend Lars Veldwijk (30). Die is beter dan ooit tevoren.

"Ik denk dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn"

Volgens Monica is de communicatie met Lars een stuk beter dan die was en daar is ze maar wat blij mee. "Vlak voordat we uit elkaar gingen zijn we in therapie gegaan om beter met elkaar te leren communiceren. Dat is toen niet gelukt en uiteindelijk zijn we alsnog uit elkaar gegaan", legt de vlogger uit. Ze vervolgt: "Ik denk nu dat die therapeut trots op ons geweest zou zijn."

Nu Lars zijn dagen bij de Zuid-Koreaanse voetbalclub Suwon FC spendeert, ziet hij zijn twee kinderen in Nederland een stuk minder. Vorige maand keerde de voetballer even terug, waarna Monica en Lars samen met hun dochtertje Zara-Lizzy hebben afgesproken, vertelt ze: "We hebben echt voor het eerst zo’n goed gesprek met elkaar kunnen voeren en elkaars behoeftes kunnen delen en ons gevoel over bepaalde situaties, zonder dat we ruzie kregen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Temptation zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie

Inmiddels zit Monica alweer anderhalf jaar met haar hoofd in de wolken. De vlogger maakte het vorig jaar officieel met haar vriend Robbert Kroese en de twee hebben dit jaar zelfs samen een huis - van maar liefst 1,6 miljoen euro - gekocht in het centrum van Amsterdam.

De aflevering van Geuze & Gorgels is te beluisteren via de bekende podcast-apps. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monica Geuze vertelt over grootse verbouwplannen van droomhuis

Monica presenteert momenteel het programma Temptation Island. De realityserie zette haar aan het denken over haar eigen relatie, vertelt ze in de video hieronder. 

Temptation zette Monica Geuze aan het denken over eigen relatie

01:52
Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vriend Monica Geuze vol lof over relatie in lockdown: 'Heel leuk gehad'