Nasrdin Dchar wil Mocro Maffia niet op televisie

14 oktober 2021 20:32

Als het aan Nasrdin Dchar (42) ligt komt de populaire Videoland-serie 'Mocro Maffia' niet op televisie. De reeks maakt donderdag kans op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring en mag zich dan het beste programma van het jaar noemen. Het is de eerste keer dat een programma dat alleen via een streamingdienst te volgen is kans maakt.

"Als je op televisie komt moet je meer rekening houden met wat je laat zien. Ik weet niet precies hoe het zit, maar dat wil ik niet"

"Als je op televisie komt moet je meer rekening houden met wat je laat zien. Ik weet niet precies hoe het zit, maar dat wil ik niet", vertelt Nasrdin op de rode loper van het Televizier-Gala aan het ANP. Volgens hem ligt de kracht van Mocro Maffia, dat vertelt over een drugsoorlog in de Nederlandse onderwereld, in het feit dat de makers niet de hardheid schuwen. "Het is zo belangrijk om te laten zien wat een gruwelijke wereld het is. Het is een nachtmerrie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers Mocro Maffia weer bekroond met prijs

Er zijn drie seizoenen gemaakt en een vierde is in de maak. Hoeveel seizoenen de fans van de Videoland-hit nog kunnen verwachten, durft Nasrdin niet te zeggen. "Ik denk dat je moet doorgaan zolang je kunt garanderen dat een nieuw seizoen even spannend al dan niet spannender is dan de vorige", aldus de acteur. Volgens hem zit dat voor Mocro Maffia echter wel goed. "We zitten voorlopig goed. In het nieuwe seizoen gaan er weer allemaal gekke dingen gebeuren."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mocro Maffia-acteur Walid Benmbarek nog altijd smoorverliefd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!