Nikkie de Jager Beeld © ANP

Songfestival levert Nikkie de Jager Televizier-Ster op

14 oktober 2021 21:29

Nikkie de Jager (27) is de winnares van de Gouden Televizier-Ster voor beste presentatrice geworden. Ze kreeg de prijs donderdag tijdens het Gouden Televizier-Gala in Theater Carré in Amsterdam.

Nikkie maakte in mei in binnen- en buitenland indruk toen ze naast Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit het Eurovisie Songfestival in Rotterdam mocht presenteren. Door veel kijkers werd ze de ster van de show genoemd. Ook de interviews die Nikkie achter de schermen deed met de deelnemers vielen in de smaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager wil niet in VS wonen: 'Vind het thuis gewoon fijn'

Naast het songfestival was Nikkie, ook bekend als YouTuber NikkieTutorials, afgelopen jaar te zien als presentatrice van het jeugdprogramma Make-Up Cup en was ze jurylid in de Videoland-show Glow Up en het eenmalige RTL-dragqueenprogramma Make Up Your Mind.

De overige genomineerden waren Hélène Hendriks en Marieke Elsinga. Chantal Janzen mocht dit jaar niet meedingen naar de Televizier-Ster Presentatrice. De recordhoudster met zes maal winst won de afgelopen drie jaar op rij en moet volgens de reglementen daardoor een jaartje overslaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager spreekt tijdens VN-top over gendergelijkheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!