Beeld © ANP

Jonah Hill wil geen opmerking over afgeslankt figuur

15 oktober 2021 01:31

Jonah Hill (37) is flink afgevallen, maar in een post op Instagram vraagt hij zijn volgers donderdag geen opmerkingen over zijn lichaam te maken. 'Dat helpt me niet en voelt niet goed', aldus de acteur.

"Ik heb tot ik halverwege de dertig was mijn shirt niet uitgetrokken als ik ging zwemmen"

Hill zegt dat hij weet dat veel mensen het goed bedoelen, maar dat hij liever geen negatieve óf positieve reacties krijgt. Eerder dit jaar liet de acteur zich ook al uit over zijn lichaam, toen naar aanleiding van een artikel van de Daily Mail, die foto's van hem plaatste waarop hij zich omkleedt in een wetsuit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jonah Hill na jaren van onzekerheid eindelijk trots op lichaam

"Ik heb tot ik halverwege de dertig was mijn shirt niet uitgetrokken als ik ging zwemmen, zelfs niet bij familie of vrienden", vertelde hij toen. "Ik had dat waarschijnlijk een stuk eerder wel gedaan als de onzekerheden uit mijn jeugd niet steeds waren opgerakeld door media en interviewers die mijn lichaam belachelijk maakten. Dus dat media denken me te kunnen raken door foto's als deze te plaatsen en het me niets meer doet, is dope. Ik ben 37 en hou van en accepteer mezelf eindelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jonah Hill heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!