Beeld © ANP

Pauline Wingelaar ontroerd door steun na overlijden dochter

15 oktober 2021 09:49

Een paar weken na het overlijden van haar dochter heeft Pauline Wingelaar (35) van zich laten horen. Op social media bedankt ze iedereen voor de steun, kaarten en bloemen.

"Dat was en is voor ons een enorme steun"

Dat doet Pauline middels een bericht bij twee foto's van het strand. Daar is met stenen de naam van haar dochter, Belle, gemaakt. 'Dank voor dit mooie gebaar, lieverds. 💖 We willen iedereen graag via deze weg alvast bedanken voor jullie mooie woorden, bloemen, eten, cadeaus en medeleven. Dat was en is voor ons een enorme steun.' Ook laat ze weten dat zij en haar man Harmen er nog niet aan toe zijn gekomen om iedereen persoonlijk te bedanken. 'Maar weet dat dit zó enorm gewaardeerd wordt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochtertje Pauline Wingelaar overleden door vroeggeboorte

Tot Paulines grote verdriet beviel ze op 30 september veel te vroeg van haar dochter. Belle kwam 21 weken te vroeg ter wereld en overleed door vroeggeboorte. 'De afgelopen twee weken hebben zich helaas ernstige complicaties rondom mijn zwangerschap voorgedaan. Met precies 20 weken braken mijn vliezen… ‘Madeliefje’ (zo noemde ik haar in mijn buik) en ik hebben samen zo hard gevochten tegen de natuur, want zolang ons meisje niet opgaf, deden wij het ook niet…' vertelde Pauline destijds over het hartverscheurende nieuws. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echt Gooisch Meisje Pauline vertrekt uit Naarden-Vesting

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!